Skip to content →

Hvad er byplakaten.dk?

I skal da ikke snydes for lidt halvtørt fagstof, så har du tit tænkt over, hvad det dér byplakaten.dk egentlig er for en størrelse, kommer her vores nyopdaterede ‘om’-tekst fra webshoppen.

nyhedsbrevDUOpressefoto2020

Leder du efter billige plakater i høj kvalitet, er du havnet det helt rette sted. På byplakaten.dk finder du et stort udvalg af plakater med danske byer, udenlandske byer, citater- og ordsprog, kunstmotiver og meget mere. Vi tilbyder også skræddersyede plakater som fødselstavler og kortplakater m.m.

Og jo, den er god nok – bag roret på byplakaten finder du faktisk også ægte levende mennesker. På den ene side har du Pernille Bøgebjerg Andersen, som sidder med kundekontakt, markedsføring, sociale medier, samarbejde med influencere m.v. Og på den anden side af bordet; Preben Steen Nielsen der med sin kreative vildskab spytter den ene plakat efter den anden ud. Preben sidder desuden med kedelige ting som regnskab og strategi.

Til sammen danner Pernille og Preben par, og lever livet på adressen i Skærup, lidt udenfor Vejle, hvorfra byplakaten også drives. Her bor de med hundene Ingeborg og Valdemar, kattene Santino og Jellybean – og så de to handicaphjælpere, som altid er lige i nærheden. Både Pernille og Preben er nemlig født med muskelsvind og sidder i kørestol. Det skal dog ikke stoppe dem i at drive forretning, og selvom byplakaten oprindeligt – da dørene blev slået op den 12. august 2019 – var tænkt som et hobbyprojekt, er den siden da vokset gevaldigt.

I dag tilbydes der plakater til mere end 350 forskellige danske byer, og udvalget er konstant voksende. Sammenlagt tæller hele sortimentet flere end 2000 forskellige plakatdesigns, så det er bare med at klikke rundt, og finde lige netop hvad dit hjem mangler.

Published in Ikke kategoriseret

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *